Petrol Solutions este o compania specializată în soluții software inovatoare, securizate și rentabile pentru industria de Retail Oil & Gas. Portofoliul nostru de produse acoperă rețelele de stații de combustibil și domeniul de gestionare a lanțului de aprovizionare, cu soluții integrate cum ar fi PetroSol Point Of Sales (completat de sistemele Back Office, Head Office și Loyalty Management), PetroSol Fleet Cards Management (completat de Portal Clienți și Parteneri), PetroSol Outdoor Payment (pentru stații complet nesupravegheate sau plăți rapide / mod noapte), PetroSol In-House Station (CRT – stații de incinta și comerciale), PetroSol Bulk Delivery (pentru livrarea mobilă și vânzarea de combustibili).

           Am dezvoltat instrumente unice în industrie pentru monitorizarea și diagnosticarea de la distanță a dispozitivelor integrate din stații, dar și a celor mobile (de exemplu distribuitoare de combustibil, ATG-uri, mașini de cafea, totemuri de preț), care pot fi utilizate în testarea configurării și stării acestora pentru a crește disponibilitatea și a optimiza timpul de răspuns și costurile de întreținere.

          Toate soluțiile noastre permit retailerilor de petrol și gaze să își eficientizeze operațiunile, îmbunătățind în același timp controlul, rentabilitatea și retenția clienților.

          Funcționarea în medii de securitate extrem de sensibile ne-a modelat strategia de dezvoltare software, tratând în mod activ subiectele de securitate cu prioritate maximă. Criptarea avansată, Blockchain, Machine Learning, la fel ca și alte tehnologii avansate sunt implementate în produsele noastre, permițând tratarea atât a aspectelor de securitate, de trasabilitate, cât și a integrității datelor.

          Petrol Solutions este asociat tehnic la International Forecourt Standards Forum (IFSF.org) și deține certificări ISO9001 și ISO27001.

          Suntem lider de piață în România în multe domenii, cum ar fi stațiile de distribuție carburanți publice independente (FCC – Forecourt Controller, POS – Point Of Sales, QSR – Quick Service Restaurant, BOS – Back Office System, HOS – Head Office System, FCMS – Fleet Cards Sistem de management, loialitate), stații de alimentare CRT (stații interne și comerciale), stații distribuție carburanți fiscale complet nesupravegheate (OPT – Terminalele de plată cu autoservire), combustibili alternativi precum CNG, livrarea mobilă de combustibili (Bulk Delivery Sales Management), iar tehnologiile noastre sunt utilizate de o suită de mari retaileri și companii de servicii de petrol și gaze din regiunea Europei Centrale și de Est.