PetroSol POS este prima soluție din România destinată comercializării carburanților, și nu numai, certificată de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică, în conformitate cu cerințele legale privind conectarea echipamentelor fiscale la serverele ANAF.

          În data de 21 August 2020 a fost emis Suplimentul de Aviz Tehnic Nr. 35 de la Institutul de Cercetare – Dezvoltare în Informatică, aviz care reconfirmă caracteristicile modelului aparatului de marcat electronic fiscal, cu jurnal electronic compus dintr-o Imprimantă Fiscală Datecs FP700 (hârtie termică), un display client de tip Datecs DPD201 sau DPD501 și Programul Identificabil PetroSol POS, în conformitate cu prevederile impuse prin Ordonanța de Urgență a Guvernului  nr. 28/1999, republicată, și toate normele metodologice de aplicare ulterioare ale acesteia.

          Datorită listei complete de activităţi pentru care este omologat ansamblul format din aplicaţia Petrosol POS şi imprimanta Datecs FP700, acesta poate fi folosit în orice staţie de distribuţie carburanţi, indiferent de produsele comercializate (comerţ carburanţi, comerţ, prestări servicii sau alimentaţie publică).

          Folosind soluția noastră, puteți fi siguri că vă veți conforma tuturor normelor legale imediat ce acestea vor intra în vigoare.