Scopul aplicației este de a optimiza procesul de inventariere al produselor din magazin prin înlocuirea procesului standard, ce presupune imprimarea listelor de inventariere, constatarea faptică a produselor, notarea manuală a cantităților numărate și transcrierea valorilor notate în aplicația Back Office, cu un proces simplificat ce constă în scanarea codului de bare a produsului și introducerea valorii cantității numărate în sistem.

             Aplicația este cu atât mai eficientă cu cât numărul de produse este mai mare, eliminând munca suplimentară, greșelile umane și reducând timpii de căutare manuală a produselor pe liste și apoi, din nou, în aplicația BOS, având drept rezultat deblocarea rapidă a vânzărilor.

             De asemenea, cu ajutorul aceste aplicații puteți vizualiza în orice moment detaliile unui produs prin simpla scanare a codului de bare a acestuia. Astfel, veți avea la îndemână în mod constant detalii despre denumire, preț de vânzare curent, stoc scriptic, etc.

             Aplicația PetroSol Mobile Inventory Counting – Inventariere Mobilă rulează pe orice dispozitiv mobil de tip SmartPhone sau Tabletă, dotat cu sistem de operare Android 5.0, sau versiuni mai noi, și cameră de fotografiat.

             Este necesară achiziționarea unei licențe specifice activării modulului de Inventariere Mobilă pentru soluția PetroSol POS, în baza căreia veți putea folosi un număr nelimitat de dispozitive mobile.